AGENDA
18.04.2015
arnold bij international journalism festival

Arnold zal praten over The Sochi Project, Hidden Wounds en andere Prospektorprojecten tijdens het International Journalism Festival in Perugia, 2015. Voor meer informatie, zie hier

25.01.2015
Love radio won innovatieve journalistiek prijs

Love Radio was genomineerd voor de Canon Prijs voor Innovatieve Fotojournalistiek 2015, onderdeel van de Zilveren Camera. Zondag 25 januari bleek Love Radio de winnaar. Zie hier. 

08.12.2013
uitzending Joella best friends forever

Onze jeugddocumentaire over Joella, in het kader van IKONs 'Mensjesrechten', films over kinderrechten. De film is hier te bekijken. 

14.07.2013
Tell me how you see it

Op zondag 14 juli organiseert Image Matter in samenwerking met  FOTODOK in de Hermitage Amsterdam interviews met schrijver Arnold van Bruggen en de fotografen Rob Hornstra, Daya Cahen, Ksenia Galiaeva en Elian Somers over hun werk in Rusland onder leiding van Eefje Blankevoort.

Datum: 14 juli 2013
Tijd: 12.00 uur
Locatie: Hermitage, Amsterdam

 

 

 

 

28.04.2013
Uitzending Plots

Voor VPRO Plots maakte Eefje samen met Laura Stek het verhaal over de 85 jarige Lies. Het verhaal wordt op 28 april uitgezonden op Radio1 en is hier terug te luisteren. 

30.03.2013
Boekvoorstelling

Op zaterdag 30 maart vindt om 16:30 in Boekhandel De Groene Waterman in Antwerpen de boekvoorstelling van 'De geheime geschiedenis van Khava Gaisanova en de Noord-Kaukasus' van Arnold van Bruggen en Rob Hornstra plaats.

06.02.2013
Meekijken over de schouder van...

Woensdag 6 februari 2013, 19:30, Humanity House, Den Haag.
FOTODOK en Humanity House presenteren een reeks talk shows met documentairemakers Jan Banning, Carl de Keyzer, Robert Knoth & Antoinette de Jong, Jan-Joseph Stok en Dirk-Jan Visser onder leiding van schrijver Eefje Blankevoort.

09.01.2013
Voorverkoop De Geheime Geschiedenis van Khava Gaisanova

PRESALE - De Geheime Geschiedenis van Khava Gaisanova
2013 / Nederlands / 1100 copies
Khava Gaisanova woont in Tsjermen, een dorpje in het centrum van de Noord-Kaukasus. In 2007 verdween haar man, zoals zoveel mannen in de Noord-Kaukasus spoorloos verdwijnen – ontvoerd, opgepakt door de politie, of simpel geëxecuteerd en ergens anoniem begraven. 

Schrijver Arnold van Bruggen en fotograaf Rob Hornstra ontmoeten haar bij toeval en raken geïntrigeerd door haar verhaal, dat doordrenkt is met bloed, maar waar ook overlevingskracht uit spreekt. Dan beletten de veiligheidsdiensten Hornstra en Van Bruggen door de streek te reizen. Zelfs de sterke Khava wordt geïntimideerd, haar familie vermijdt vervolgens elk contact. Het levensverhaal van Khasa Gaisanova leest als een geschiedenis van de Noord-Kaukasus. 

Rob Hornstra en Arnold van Bruggen reisden tussen 2009 en 2012 verscheidene keren door de Noord-Kaukasus. Ook zij ontkomen niet aan het geweld, de corruptie en het machtsmisbruik die deze regio al eeuwen in de greep houden. Dit boek is een indringend verslag van hun omzwervingen. 

17.05.2012
Nagesprek Circumstance

In het kader van de Roze filmmaand in Nijmegen is Eefje 17 mei te gast bij het nagesprek bij de film Circumstance. 

Hoe is het om als lesbische vrouw in Iran, waar homoseksualiteit verboden is, je eigen leven te leiden?
De Iraans-Amerikaanse speelfilm ‘Circumstance’ (regisseur Maryam Keshavarz) schetst hiervan een beeld. Deze film gaat over de ontluikende liefde tussen twee jonge vrouwen in het hedendaagse Teheran.
Breaking the Silence, de mensenrechtengroep van COC Nijmegen, organiseert deze film-avond in het kader van  IDAHO (International Day Against Homophobia and Transphobia, 17 mei). Na afloop gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over de film. Hiervoor zijn speciaal een aantal gasten uitgenodigd die op de hoogte zijn van de situatie van lesbische vrouwen en homo's in Iran. Onder hen is Eefje Blankevoort, een journaliste die tussen 2003 en 2006 meerdere perioden in Iran heeft gewoond. Zij heeft over haar ervaringen een boek geschreven (‘Stiekem kan hier alles’).
Datum: donderdag 17 mei a.s.
Inloop: 19.15 u.
Aanvang: 19.30 u.
Locatie: Villa LUX (Gouden Zaal), Oranjesingel 42, 6511 NW Nijmegen.

 

 

13.04.2012
Lancering website De Russenoorlog

Vrijdag 13 april wordt de website De Russenoorlog gelanceerd in het Luchtvaart- en Oorlogsmuseum Texel. Op deze website vertellen ooggetuigen over hun ervaringen voor, tijdens en na de Russenoorlog, 'Europa's laatste slagveld'. Bij de website hoort ook een educatief programma voor het primair en voortgezet onderwijs. 

14.03.2012
Secret Garden

Woensdag 14 maart is Eefje te gast bij Secret Garden, een stichting van homo-/bi-seksuelen/lesbische/transgender moslims en sympathisanten, gevestigd in Amsterdam om te praten over homoseksualiteit in Iran. Ook wordt de film Circumstance vertoond. 

Film/discussieavond :*CIRCUMSTANCE*
Datum: 14 maart 2012
Tijd: 18.00 uur
Locatie: Oudeschans 2 - Amsterdam 

09.12.2011
introductie the green wave

Vrijdag 9 december geeft Eefje in Gent een introductie bij de film The Green Wave. 

09.11.2011
boekpresentatie the sochi project

In het prachtige fotografiemuseum Le Bal  in Parijs presenteren Arnold en fotograaf Rob Hornstra twee nieuwe boeken van The Sochi Project. Dit zijn de nieuwe jaarpublicatie 'Sochi Singers' en het eerste deel uit The Sketchbook Series 'Safety First.' 

 

Op 10 november, donderdagavond, is er een kleine presentatie op de fotoboekenbeurs Offprint Paris bij de stand van boekhandel Kominek.

Exacte tijden volgen.

30.09.2011
Vluchtelingenjackpot in Voorburg

Vanaf 1 september staat de buitententoonstelling van De Vluchtelingenjackpot in Voorburg. De tentoonstelling was eerder al te zien in Amersfoort, Den Haag en Assen en zal na Voorburg verhuizen naar Leeuwarden.

08.09.2011
Lezing Fringe festival

Tijdens het fringe festival zal Eefje een korte lezing geven over Iran. 

30.11.-0001
Lezing ARNOLD IN DEN BOSCH

In de bibliotheek van Den Bosch geeft Arnold een lezing met lichtbeelden over de omgeving rond Olympisch Sotsji. 

17.03.2015
SXSW Austin, Texas

Half maart gaan Eefje en Arnold naar SXSW in Texas, VS. Daar is Love Radio genomineerd voor de Interactive Innovation Award, categorie Visual Media Experience. Daarnaast gaan we inspiratie opdoen voor nieuwe projecten, nieuwe digitale toepassingen en nieuwe manieren van verhalen vertellen. 
Ons verblijf is mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. 

19.09.2014
Arnold bij Dag van het Grote Verhaal

Arnold vertelt op De Dag van het Grote Verhaal over The Sochi Project, Prospektor en het opzetten van grote verhalen projecten.

04.12.2013
Lezing ARNOLD IN DEN BOSCH

In de bibliotheek van Den Bosch geeft Arnold een lezing met lichtbeelden over de omgeving rond Olympisch Sotsji. 

03.07.2013
In Beeld #2: Geert van Kesteren

Eefje leidt het debat van Humanity House - In Beeld #2 met Geert van Kesteren

De Nederlandse fotograaf Geert van Kesteren staat centraal in de tweede aflevering van In Beeld. Dit jaar is het tien jaar geleden dat coalitietroepen onder leiding van de Verenigde Staten Irak binnenvielen. De rust in het land is nog steeds niet teruggekeerd. Fotograaf Geert van Kesteren fotografeerde de oorlog in Irak. Hij vertelt erover aan de hand van zijn veelgeprezen boeken, 'Why Mister, Why?' en 'Baghdad Calling'. Van Kesteren geeft zijn kijk op het leven van Iraakse vluchtelingen in Jordanië, Syrië, Turkije en Noord-Irak. Samen met fotojournaliste Marieke van der Velden (van de serie 'A monday in Kabul' en 'Baghdad today') staat hij centraal in deze tweede editie van In Beeld.

25.04.2013
Opening Vroeger is een ver land

25 april opent in het Tropenmuseum de tentoonstelling 'Vroeger is een ver land', over Indonesie en haar koloniale verleden. Foto's door Anoek Steketee, en tekst door Arnold van Bruggen. De tentoonstelling is nog te zien tot 1 september. 

14.03.2013
One day i'm gonna make it

Donderdag 14 maart opent het Humanity House de tentoonstelling One day I’m gonna make it van fotograaf Karine Versluis. De multimedia tentoonstelling van Versluis gaat over toekomstdromen en toont het enorme contrast tussen droom en realiteit van migranten. Tijdens de opening gaan de maker Karine Versluis en de Oegandese Ssuuna Golooba (oprichter cross-media project Surprising Europe) met elkaar in gesprek over het beeld dat veel migranten hebben van Europa en de harde realiteit waarin ze terecht komen. Een beeld dat Versluis en Golooba zo pakkend vast hebben weten te leggen in hun projecten.

 

Tijdens de openingsavond kijken we onder leiding van talkshowhost Eefje Blankevoort naar het werk van Versluis en Golooba, dat vanuit verschillende perspectieven en in verschillende vormen hetzelfde thema raakt. De dromen van mensen in Afrikaanse landen over een betere toekomst in Europa en de realiteit waar zij vervolgens in belanden. De innemende Ssuuna Golooba zal zijn verhaal illustreren met fragmenten uit zijn documentaire Surprising Europe. Voorafgaand aan en na afloop van de talkshow is er gelegenheid de multimediale tentoonstelling te bekijken.

 

01.02.2013
Talkshow IFFR Groninger Forum

Talkshow IFFRiG vrijdag 1 februari, 21.30 – 22.30 uur

In deze tweede IFFRiG-talkshow spreken Bram Douwes en Barbara van Velsen met twee kenners van de Iraanse film: Sharog Heshmat Manesh en Eefje Blankevoort. Manesh werd geboren in Iran en studeerde sociologie en filosofie in Nederland. Hij werkt als docent en onderzoeker aan de Hogeschool van Amsterdam. Manesh publiceerde een geschiedenis van de Iraanse cinema met daarin vooral aandacht voor de spanning tussen de moderne beeldcultuur en de traditionele Iraanse cultuur. Eefje Blankevoort is historica en journaliste. Ze schreef over Iran onder meer Stiekem kan hier alles. Met Manesh en Blankevoort blikken we terug op Rhino Season en op enkele karakteristieke Iraanse films. Verder is er een column van Trouw-journalist Koos Dijksterhuis en muziek van I Took Your Name (Chris van der Ploeg van Audiotransparent).

07.11.2012
Expositie The Sochi Project

Van 7 november tot 21 december 2012 is de expositie 'Empty land, Promised land, Forbidden land' van The Sochi Project te zien op de Hogeschool Utrecht, Cambridgelaan 100, Utrecht. Toegang is gratis.

14.05.2012
Vluchtelingenjackpot op EU Resettlement Skills Share Day

Op 14 en 15 mei is de buitententoonstelling De Vluchtelingenjackpot te zien in Brussel, tijdens de EU RESETTLEMENT SKILLS SHARE DAY.

24.03.2012
Movies That matter

Zaterdag 24 maart zal Eefje de Q&A verzorgen bij de premiere van de film Refugees who needs them, over uitgenodigde vluchtelingen. Eefje maakte eerder samen met fotografe Karijn Kakebeeke het project 'De Vluchtelingenjackpot' over uitgenodigde vluchtelingen. 

zaterdag 24 maart 2012 - 12:45

Theater aan het Spui 1, Den Haag

10.03.2012
Belgie Radio 1 Dream City

Zaterdag a.s. is Eefje te gast bij Interne Keuken, om te eten en te praten over Dream City. Tussen 11:00 en 13:00 Belgie 1. 

02.12.2011
College Circassisch nationalisme

Tijdens de UvA-collegereeks 'Nationale processen in de Russische Federatie' zal Arnold vertellen over de Circassische diaspora, die vanuit o.a. Turkije en de Verenigde Staten probeert internationale erkenning voor hun geschiedenis te krijgen. 

28.10.2011
Youngpress.eu

Rob en Arnold geven in Antwerpen een presentatie over The Sochi Project en nieuwe media

29.09.2011
Inleiding Circumstance - Cinecenter

Donderdag 29 september om 21.00 uur verzorgt Eefje de inleiding bij de speciale voorpremiere van de film Circumstance in Cincenter, Amsterdam. Met na de film een Q&A. REGIE: MARYAM KESHAVARZ (105 min) Teheran, Iran. Atafeh en haar beste vriendin Shireen experimenteren met hun ontluikende seksualiteit. Als Atafehs broer terugkeert uit een ontwenningskliniek toont hij zijn afkeer over zijn zus’ intieme band met Shireen. Hij raakt geobsedeerd door Shireen en hij probeert tussen haar en zijn zus te komen.Een film over het moderne leven en vrijheid in Teheran. Met o.a. Nikohl Boosheri, Sarah Kazemy, Nasrin Pakkho, Soheil Parsa, Reza Sixo Safai Farsi (Perzisch) gesproken

30.11.-0001
Opening Vluchtelingenjackpot Fotogram

 

Van 10 februari tot en met 7 maart is in Galerie Fotogram de tentoonstelling ‘De Vluchtelingenjackpot’ te zien, over uitgenodigde vluchtelingen in Nederland. Op vrijdag 10 januari van 17:00 tot 19:00 is de opening. Hierbij zullen ook een aantal van de hoofdpersonen aanwezig zijn om te vertellen hoe het hen nu vergaat. 

 

Galerie Fotogram: Korte Prinsengracht 33, 1013 GN te Amsterdam. 

Openingstijden: van ma t/m za van 10.00 tot 17.00 uur

 

 

 

14.03.2015
Conference on Investigative journalism london

Zaterdag 14 maart houdt Arnold een verhaal over het ontstaan en de ontwikkeling van The Sochi Project aan de Goldsmiths University van Londen voor de Centre for Investigative Journalism. Voor meer informatie; volg deze link.

02.02.2014
Uitzending nieuw
Zondag 2 februari om 14:25 wordt Nieuw uitgezonden bij Zapp Echt Gebeurd op Nederland 3. Daarna is de film natuurlijk terug te kijken via uitzending gemist. 

06.11.2013
lezing arnold in almere

in de Nieuwe Bibliotheek van Almere geeft Arnold een lezing met lichtbeelden over de omgeving rond Olympisch Sotsji. 

22.05.2013
Debat crowdfunding

Alternatieve financieringsmethoden van (onderzoeks)journalistiek zijn al een tijd in zwang. Steeds meer lijkt men nu ook heil te zien in crowdfunding, een businessmodel waarbij de initiatiefnemer het publiek betrekt bij het creatieproces van zijn project en inschakelt om de kosten te financieren. Het ontstond in de muziek- en de creatieve industrie, maar is ondertussen ook overgewaaid naar de journalistiek, met zelfs platformen die zich uitsluitend daarop richten, zoals het Amerikaanse Spot.Us, het Nederlandse Nieuwspost.nl en sinds kort krautreporter.de in Duitsland. Vlaanderen hinkt achterop. Maar moeten we er wel op inzetten? Want er is ook tegenkanting. Hoe weet je als donor zeker waar je geld naartoe gaat? Wat als het project uiteindelijk toch niet gerealiseerd wordt? Is crowdfunding wel het grote redmiddel? Een debat onder leiding van Lin Delcour(Koppen, VRT) met Arnold van Bruggen (The Sochi Project), Jan Beddegenoodts(The Taste of Freedom) en Bieke Purnelle (DeWereldMorgen.be).

http://www.deburen.eu/nl/programma/detail/mediacafe-13-crowdfunding-het-grote-redmiddel


24.04.2013
Kaukasus Cafe

Woensdag 24 april zijn Arnold en Rob te gast in het Kaukasus cafe van vredesbeweging IKV Paxchristi om te praten over The Sochi Project. 

04.03.2013
Expositie The Sochi Project

In het kader van het Nederland-Rusland jaar 2013, presenteert het Movies that Matter Festival een selectie foto's van The Sochi Project van Rob Hornstra en Arnold van Bruggen. De expositie is van 4 tot 29 maart in het Atrium van het Haagse stadhuis te zien. Op woensdag 27 maart om 15.30 uur geeft Rob Hornstra in Theater aan het Spui een lezing over The Sochi Project. 

 

19.01.2013
ARGO

19 januari 2013 is Eefje te gast bij een avondvullend programma rondom de film ARGO, over het gijzelingsdrama op de Amerikaanse ambassade in Teheran in 1979, Filmtheater De Fabriek. Met onder andere hoogleraar Internationale Betrekkingen Paul Aarts en programmamaker Bahram Sadeghi.

21.10.2012
Voor t Echie op cinekid

Zondag 21 oktober draait de knikkerfilm 'Voor t echie' op filmfestival Cinekid in de Westergasfabriek te Amsterdam. 

11.05.2012
Lezing Dream City

Vrijdag 11 mei organiseert het UCK de laatste fotografielezing van dit seizoen! Deze keer is fotografe Anoek Steketee te gast.

Datum: vrijdag 11 mei 
Tijd: 20.00 uur 
Entree: € 7,50 tot 21 jaar, € 8,95 vanaf 21 jaar (incl. btw) 
Locatie: Ganzenmarkt 14 
Reserveren: (030) 233 99 44 of balieGM@uck.nl 
Informatie: www.uck.nl

22.03.2012
VluchtelingenJackpot bij Movies that Matter

Vanaf donderdag 22 maart vindt in Den Haag het Movies that Matter filmfestival plaats. Tijdens het festival zal een selectiie van De Vluchtelingenjackpot vertoond worden. 

10.02.2012
Opening Vluchtelingenjackpot Fotogram

 

Van 10 februari tot en met 7 maart is in Galerie Fotogram de tentoonstelling ‘De Vluchtelingenjackpot’ te zien, over uitgenodigde vluchtelingen in Nederland. Op vrijdag 10 januari van 16:00 tot 18:00 is de opening. Hierbij zullen ook een aantal van de hoofdpersonen aanwezig zijn om te vertellen hoe het hen nu vergaat. 

 

Galerie Fotogram: Korte Prinsengracht 33, 1013 GN te Amsterdam. 

Openingstijden: van ma t/m za van 10.00 tot 17.00 uur

 

 

 

23.11.2011
Lezing the sochi project - Bibliotheek amstelveen

In het kader van 'de week van de mediawijsheid' geeft Arnold samen met Rob Hornstra een presentatie over The Sochi Project & crowdfunded journalism. 

19.10.2011
lezing mensenrechten en de olympische spelen

Het Nederlands Helsinki Comite organiseert een debatavond 'Olympische Spelen en mensenrechten'. Arnold zal hier nader ingaan op de Spelen in Sochi. 

Programma op ww.nhc.nl 

16.09.2011
De Vluchtelingenjackpot in Leeuwarden

Van 16 september t/m 16 oktober staat de buitententoonstelling van De Vluchtelingenjackpot in Leeuwarden. 

30.11.-0001
Opening Vluchtelingenjackpot Fotogram

Van 10 februari tot en met 7 maart is in Galerie Fotogram de tentoonstelling ‘De Vluchtelingenjackpot’ te zien, over uitgenodigde vluchtelingen in Nederland. Op vrijdag 10 januari van 17:00 tot 19:00 is de opening. Hierbij zullen ook een aantal van de hoofdpersonen aanwezig zijn om te vertellen hoe het hen nu vergaat. 

 

Galerie Fotogram: Korte Prinsengracht 33, 1013 GN te Amsterdam. 

Openingstijden: van ma t/m za van 10.00 tot 17.00 uur

 

 

 

19.02.2015
Lezing in barcelona

Donderdag 19 februari neemt Arnold deel aan een panel over online storytelling. Vrijdag 20 februari wordt in Barcelona een  kleine tentoonstelling van The Sochi Project geopend. Voor meer informatie, volg deze link. 

30.01.2014
Premiere nieuw
Onze jeugddocumentaire Nieuw gaat donderdag 30 januari om 19:00 in Humanity House in premiere. Meer informatie over de premiereavond vindt u hier
26.10.2013
Tentoonstelling the sochi project

Tot en met 8 maart is in Fotomuseum Antwerpen de overzichtstentoonstelling van The Sochi Project te zien. 

17.05.2013
Werkreis Rwanda

Vanaf 17 mei is Eefje samen met fotograaf Anoek Steketee drie weken lang in Rwanda voor hun nieuwe project 'Episodes' over de ontwikkelingen rondom de Radiosoap Musekeweya. 

07.04.2013
Jong geleerd oud gedaan

Vanaf zondag 7 april vier weken lang wordt onze kinderserie Jong geleerd, oud gedaan uitgezonden bij de VPRO. 

Voor VPRO's Villa Achterwerk maken we samen met collega Sanne Rovers de kinderserie 'Jong geleerd, oud gedaan'.

'Jong geleerd, oud gedaan', gaat het spreekwoord. Zwemmen, sporten, rolschaatsen of skiën; je leert het allemaal als je nog jong bent. Hoewel... sommige vaders, moeders, opa's en oma's hebben die dingen nooit geleerd. In 'jong geleerd, oud gedaan' leren kinderen (8-12 jaar) een ouder familielid een kunstje dat zij al lang onder de knie hebben. 

12.02.2013
Geschiedenis Online Prijs

De Geschiedenis Online Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste historische website van het afgelopen jaar. Onze website De Russenoorlog staat inmiddels in de top 20 van de publieksprijs. Klik hier om op onze site te stemmen. 

19.01.2013
Meekijken over de schouder van...

Vrijdag 18 januari 2013 UCK Utrecht. FOTODOK presenteert een reeks talkshows met documentairemakers Jan Banning, Carl de Keyzer, Robert Knoth & Antoinette de Jong, Jan-Joseph Stok en Dirk-Jan Visser onder leiding van schrijver Eefje Blankevoort.

 

 

 

02.06.2012
Uitreiking Bob den Uyl Prijs

Dream City is genomineerd voor de Bob den Uyl prijs. Zaterdag 2 juni wordt op het VPRO Boeken Festival in de Brakke Grond, Amsterdam, voor de negende keer de VPRO Bob den Uyl Prijs uitgereikt. Deze prijs is bestemd voor het beste Nederlandstalige reisboek uit het afgelopen kalenderjaar en bestaat uit een geldbedrag van 7500 euro.

De jury selecteerde uit een lijst van zestig inzendingen de volgende shortlist:

Detlev van Heest, Het verdronken land (Van Oorschot)
Otto Holzhaus, Vroeg of laat komt het goed (Hollandia)
Pieter Steinz, Macbeth heeft echt geleefd (Nieuw Amsterdam)
Anoek Steketee en Eefje Blankevoort, Dream City (Kehrer Verlag )
P.F. Thomése, Grillroom Jeruzalem (Contact)
Leendert van der Valk, Duivelsmuziek (L.J. Veen)

Interviews met de genomineerden zijn in de drie weken voorafgaand aan de uitreiking te beluisteren in VPRO’s Bureau Buitenland op zondag 13, 20 en 27 mei om 19.00 uur, Radio 1. Ook zullen de interviews te lezen zijn op www.vpro.nl/bobdenuyl

De winnaar van de VPRO Bob den Uyl Prijs is bij Wim Brands te gast in het televisieprogramma Boeken op zondag 3 juni, Nederland 1 om 11.20 uur.

Voor meer informatie over het Boeken Festival klik hier

 

20.04.2012
World press photo

Van 20 april tot en met 17 juni is in Amsterdam de World Press Photo tentoonstelling te bezichtigen. Hierin ook aandacht voor de serie van The Sochi Project: Sochi Singers, die een prijs won in de categorie kunst & entertainment. Hierna gaat de tentoonstelling rondreizen. 

15.03.2012
The Sochi Project in foto8

Van 15 maart tot 21 april is de tentoonstelling Empty Land, Promised Land, Forbidden Land te zien in de FOTO8 Gallery in Londen

12.12.2011
knikkerfilm voor 't echie op tv

Zaterdag 17 december wordt op Nederland 3 de knikkerfilm 'voor 't echie' uitgezonden bij Z@pp echt gebeurd

De uitzending is om 12.20.

17.11.2011
Knikkertijd op IDFA

Knikkertijd gaat tijdens het festival in premiere.

De vertoningen zijn op 19-11, 23-11 & 27-11 in de middag. Kaartjes zijn te bestellen via www.idfa.nl

01.10.2011
Educatie DreamCity

Vanaf oktober 2011 gaan leerlingen uit groep 5/6 en 7/8 uit het basisonderwijs en leerlingen uit klas 1,2,3 uit het voortgezet onderwijs aan de slag met het educatief programma van Dream City.

10.09.2011
Lezing Hoe zie jij Iran eigenlijk?

Eefje Blankevoort, Peyman Jafari, en Nafiss Nia, schrijvers van de boeken 'Stiekem kan hier alles', 'Het andere Iran' en 'Esfahan mijn hoopstee' verwoorden hún kijk op Iran. Za 10 september- 15:00-18:00 Castrum Peregrini – Herengracht 401 – Amsterdam.

30.11.-0001
Lezing Dream City

Vrijdag 11 mei organiseert het UCK de laatste fotografielezing van dit seizoen! Deze keer is fotografe Anoek Steketee te gast.

Datum: vrijdag 11 mei 
Tijd: 20.00 uur 
Entree: € 7,50 tot 21 jaar, € 8,95 vanaf 21 jaar (incl. btw) 
Locatie: Ganzenmarkt 14 
Reserveren: (030) 233 99 44 of balieGM@uck.nl 
Informatie: www.uck.nl