PARTNERS
PARADOX
Paradox is een stichting voor documentaire fotografie. We werkten samen met Paradox bij de projecten Noord-Holland Biennale, ANGRY en de fotoboeken So Blue So Blue en The Last Days of Shishmaref. 
BKB

Een van onze vaste opdrachtgevers is het campagnebureau BKB. BKB organiseert campagnes voor maatschappelijke organisaties, de overheid en het bedrijfsleven. Daarnaast verzorgen zij traningen en doen zij onderzoek. 

FOTODOK
FOTODOK is een initiatief voor documentaire fotografie met internationale ambities uit Utrecht. Prospektor en Fotodok werken onder andere samen in de projecten De Vluchtelingenjackpot en Dream City. 
Rob Hornstra

Rob Hornstra is een documentaire fotograaf. Sinds zijn afstuderen aan de HKU werkt Rob grotendeels aan langlopende documentaire projecten, zowel in Nederland als in het buitenland. Samen met Rob werkt Arnold sinds 2009 aan The Sochi Project, een vijf jaar durend project waarin de veranderingen worden gedocumenteerd in de regio rond de Olympische stad Sochi (Rusland). 

Anoek Steketee

Fotografe Anoek Steketee is afgestudeerd aan de KABK in Den Haag. Ze heeft gepubliceerd in verschillende Nederlandse en buitenlandse bladen, waaronder Vrij Nederland, The Guardian weekend, Ojodepez, Internazionale en D-La Repubblica. Haar werk is te zien op internationale festivals en tentoonstellingen en wordt vertegenwoordigd door galerie Gabriel Rolt in Amsterdam. Prospektor werkt regelmatig met Anoek samen, zowel bij opdrachten als eigen projecten zoals Dream City. 

Karijn Kakebeeke

Karijn Kakebeeke is een documentaire fotograaf. In 2007 won Karijn een derde prijs bij de buitenland documentaire series voor de Zilveren Camera. In 2009 won zij op Paris Photo de belangrijke prijs BMW-Paris Photo Prize for contemporary photography.Haar werk wordt gepubliceerd in tijdschriften en kranten in binnen- en buitenland. Eefje en Karijn werken samen tijdens het langlopende documentaire project De Vluchtelingenjackpot.